ALLETTAN: Fem (!) sekunder mellan lagens mål

Det var under gårdagskvällen som Enköping och Haninge ställdes mot varandra i J18 Allettan Östra. Matchen slutade med uddamålsseger för bortalaget, men det är fem sekunder i tredje perioden som är särskilt intressanta. Båda lagen gjorde nämligen varsitt mål under dessa få sekunder.

Under torsdagskvällen tog Enköping emot Haninge i Bahcohallen i Enköping. Bortalaget hade två måls ledning två gånger i matchen, men båda gångerna lyckades Enköping att komma tillbaka och kvittera, men det är inte det som är det mest anmärkningsvärda från matchen.

10:02 in i tredje perioden kvitterade Enköping till 4-4 genom Tim Almgren i powerplay men glädjen för hemmalaget blev kort. Väldigt kort. Fem sekunder efter kvitteringsmålet tog Haninge ledningen på nytt genom Oscar Wadberg, och forwardens mål blev matchavgörande.