Vita Hästens VD lämnar sin post

Vita Hästens VD, Fredrik Jensen lämnar sin post och den 31 januari gör han sin sista arbetsdag i klubben.
-Det har varit en fantastisk resa, men jag är klar nu. Jag kan inte ta klubben längre, säger han till NT.se

Vita Hästen har under Jensens tid som vd hunnit med att klättra från att vara ett topplag i division 1 till att vara ett stabilt lag i HockeyAllsvenskan. Men nu är tiden med Jensen vid rodret slut. Den 31 januari avgår han från sin post som VD.
– Det var hit jag tänkte ta klubben, när jag började för fyra år sedan. Jag har inte den energi och den kraft det krävs för ett steg till. Jag vill göra annat i livet. Det kräver ny energi, säger han till NT.se

Fredrik Jensen är lättad över att ha tagit beslutet och menar att han vill göra annat i livet.
– När man väl kommit fram till ett beslut blir det en lättnad… Vita Hästen har tagit all min tid i flera år. Det är en bra tidpunkt att lämna över till en ny person innan man börjar arbetet inför nästa säsong, säger han till tidningen.

Nu letar klubben efter en ersättare till Jensen och processen är redan igång. Göran Palmgren som är ordförande i Vita Hästen AB är glad över de arbete Jensen har lagt ner men menar att de var dags för en förändring.
– Fredrik har gjort ett oerhört arbete under sina år i föreningen, men är mogen för ett nytt steg. Det är så det ser ut idag på många håll.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN