Vita Hästens skräckbesked – målkungen kan vara skadad

Det var under tisdagsträningen för Vita Hästen som Rickard Palmberg blev liggandes på isen efter en kollision. Poängligaledaren fick därefter ledas av isen och nu kan poängkungen vara skadad.

Rickard Palmberg har haft en fantastiskt säsong för Vita Hästen. Totalt har det blivit 23 mål från centerns sida och Palmberg har hamnat i poängprotokollet på flertalet matcher under säsongen. Nu kan dock Vita Hästen drabbas av ett riktigt mardrömsbesked med endast ett fåtal matcher kvar av säsongen. 27-åringen blev liggandes på isen efter en tackling och efter en mindre paus på bänken fick Palmberg utgå från isen och gå in i omklädningsrummet, det rapporterar nt.se om idag.

Palmberg ska träffa läkare

Vita Hästen spelar sin nästa match på fredag hemma mot Södertälje och det är ännu oklart om centern medverkar eller inte. Vita Hästen ska under den närmsta tiden undersöka den eventuella skadan med läkarhjälp och se hur pass allvarlig den är.

– Man kollar alltid upp allting när det händer nånting och om det behövs någon behandling och sen ser man efter det, säger Vita Hästens tränare Jonas Johnsson till nt.se.

Vita Hästen har nio matcher kvar i grundserien och placerar sig för närvarande på en tionde plats i tabellen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN