Vita Hästen värvar från Hockeyettan

Senast i fredags mötte Vita Hästen AIK och besegrade Stockholmslaget med 2-1. Och nu tar Strömberg in forwarden som spelat på lån i just AIK.

 

Vita Hästen tar in Albin Ivarsson Hamberg. Forwarden ansluter från Hockeyettanlaget Nyköping Gripen och kommer senast från spel i AIK, dit han lånats in den senaste tiden. Inför denna säsongen så testade han på spel med AIK och spelade med laget under försäsongsmatcherna. När serien startade så blev det tillbaka i Gripen och gjorde där hela 25 poäng på 21 matcher innan AIK senare lånade in honom igen. Men nu blir det alltså spel i Vita Hästen för Forwarden.

-Vi är glada att hälsa Albin välkommen till Vita Hästen. Vi vet att han kommer fungera bra i gruppen, en skicklig spelare med stor utvecklingspotential och hårt jobb som krävs här. Välkommen Albin till Hästenfamiljen, säger Vita Hästens tränare Leif Strömberg till klubbens hemsida.

Ett givet val

Resorna Albins hemstad Nyköping är inte speciellt långa så det var ett relativt självklart val att skriva på för Vita Hästen.

-Hästen är en anrik klubb som jag haft ett extra öga på då det ligger nära min hemstad Nyköping. Så när vi tog kontakt med varandra var det mycket intressant och därav blev det ett givet val, säger forwarden själv om flytten till Vita Hästen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN