Veckans lag i HockeyAllsvenskan

Ännu en vecka med ishockey har spelats. 13 matcher spelades i HockeyAllsvenskan och här nedan kan ni läsa om några spelare som utmärkte sig lite extra. Detta ”Veckans lag” innehåller spelare som lirade matcher mellan den 12 december och 16 december.

Målvakt: Wictor Ragnewall (IK Oskarshamn)

Motivering: Har inte haft den perfekta hösten, men under veckans två matcher var Ragnewall starkt bidragande till lagets två segrar utav två möjliga. Den senare matchen av dem två höll Ragnewall även nollan, vilket gör att han tar hem målvaktsplatsen i “Veckans lag”.

Back: Victor Berglind (BIK Karlskoga)

Motivering: Bidrar alltid med ett stabilt spel i egen zon för sitt Karlskoga. Den här veckan har Berglind inte bara varit bra i defensiven, han visade även upp sin offensiva sida. Med tre assist och mycket fina +4 i plus/minus styrde han Karlskogas försvar och hjälpte till i offensiven. Kan mycket väl spela i SHL i framtiden.

Back: Nicolai Bryhnisveen (Tingsryds AIF)

Motivering: Har sedan han kom till Tingsryd varit en mycket viktig pjäs för laget. Följer gärna med upp i anfallen och har en viktig roll i powerplay. Var på isen när fyra mål gjordes under veckan och gjorde även två assist. Det kan mycket väl lossna ännu mer för norrmannen.

Forward: Victor Ejdsell (BIK Karlskoga)

Motivering: HockeyAllsvenskans poängkung fortsätter att leverera. Tre mål och en assist på två matcher där han även avgjorde matchen mot Mora är inget annat än imponerande. Ejdsell är en av anledningarna till varför Karlskoga är serieledare. Kommer med största sannolikhet spela i SHL nästa år om produktionen fortsätter.

Forward: Emil Molin (Modo Hockey)

Motivering: Inledde veckan tungt i Västerås men spelade upp sig rejält på hemmaplan. Organiserade nästan vinsten mot Pantern på egen hand då han stod för två mål och en assist. En trollkarl med pucken i offensiv zon, har potential att klättra i poängligan.

Forward: Cody Murphy (IF Björklöven)

Motivering: Nu börjar det lossna för Murphy som mer än dubblade sin målskörd under veckan som gick. Stor segerorganisatör på hemmais då han stod för 2+1 och var kugghjulet i Björklövens offensiv. Gjorde även ett mål mot Oskarshamn i tisdags. Om Murphy kan producera såhär kontinuerligt kan Björklöven lyfta rejält i tabellen.

Bubblare:
Jonas Johansson (Almtuna IS)
Niklas Pavel (IF Björklöven)
Joakim Hagelin (IK Oskarshamn)
Mikael Frycklund (VIK Västerås HK)

Saknar ni någon på veckans lista? Skriv gärna i kommentarsfältet vem och varför spelaren borde varit med!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN