Veckans lag i HockeyAllsvenskan

Sista veckan av HockeyAllsvenskans grundserie tog sitt slut i fredags när omgång 52 spelades mellan de 14 lagen. Hockeybladet har plockat ut en sex spelare som utmärkte sig lite extra under veckans tre omgångar.

Målvakt

Gasper Kroselj (AIK Hockey)
AIK har i veckan vunnit båda matcherna kroaten stått, varav en blev en nolla i 6-0 vinsten i sista omgången. Har stabiliserat sitt målvaktsspel i takt med att AIK börjat vinna matcher igen.

Backar

Viktor Amnér (Mora IK)
Efter en trevande inledning har Morabacken börjat höja poängsnittet. Trots lagets något vacklande form har Amnér hittats tre gånger på tre matcher poängprotokollet.

Jonathan Andersson (AIK Hockey)
En skadefylld säsong har gett honom enbart 16 matcher i HockeyAllsvenskan i år. Nu har han kommit tillbaka stark i veckan och svarat för en stabil insats och tre assist.

Forwards

Victor Öhman (Västervik IK)
Haft en målmässigt bra vecka med fyra mål på tre matcher och varit en av de bidragande orsakerna till att Västervik tog två av tre vinster i veckan som gick.

Johan Eriksson (Tingsryds AIF)
Veckans poängbästa spelare i HockeyAllsvenskan. Eriksson hittade nätet tre gånger och passade fram till lika många när laget avslutade grundserien med två raka segrar.

Zach Hamil (IF Björklöven)
Har kanske inte glänst i veckan, men när det som mest gällde var han framme. Med 46 sekunder kvar av sista omgången sköt han Björklöven kvar i HockeyAllsvenskan vilket belönas med en plats i veckans lag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN