Veckans lag i HockeyAllsvenskan

Vi har nu avverkat tre fjärdedelar av HockeyAllsvenskan och vi går in i seriens mest hektiska period. Vilka spelare var det som utmärkte sig lite extra under den gångna veckan?

Målvakt

Jonas Fransson (Västerviks IK)
Två hållna nollor under veckan och verkligen varit en bidragande faktor till att Västervik kommit ur sin svacka. Fortsätter Fransson så här kommer Västervik lyfta.

Back

Henrik Larsson (BIK Karlskoga)
Larsson är en av HockeyAllsvenskans bästa backar och det visade han den här veckan. Är inblandad i de flesta av Karlskogas mål framåt och det är imponerande för en back.

Back

Jesper Lindgren (Modo Hockey)
Var en bidragande orsak till att Modo kunde vända mötet med Almtuna borta. Gjorde två mål och såg till så att bortalaget kunde åka hem med två viktiga poäng.

Forward

Jacob Nilsson (Mora IK)
Det har redan börjat pratats om SHL för Nilsson och det visade han verkligen att han håller för under veckan. Gjort mål i tre raka matcher och Nilsson blir viktig för Mora i vår.

Forward

Mikael Frycklund (VIK Västerås HK)
Frycklund har haft det jobbigt stora delar av säsongen. Den senaste tiden har dock den 23-årige centern kommit igång rejält och varit inblandad i flera matchvinnande mål.

Forward

Tobias Liljendahl (HC Vita Hästen)
Här snackar vi raketutveckling på en framtida storskytt. Gjort mängder av mål den senaste tiden och det var inget undantag i veckan som gått.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN