Veckans lag i HockeyAllsvenskan

Nu när vi gått in i årets tredje vecka så är det dags att ta ut veckans lag i HockeyAllsvenskan för föregående vecka. Bland annat så har både Tingsryd och Almtuna med ett par spelare var.

Målvakt: Niklas Rubin (Tingsryds AIF)
En vinst och en förlust för Rubin under veckan men bra räddningsprocent. I vinsten mot Västerås så stoppade han 33 av 34 skott vilket resulterade i 97,06% och  mot Mora så stoppade han 34 av 36 skott med en räddningsprocent på 94,44%. Stabilt målvaktsspel.

Back: Nicolai Bryhnisveen (Tingsryds AIF)
Med en superpassning från egen zon så serverade han Emil Forlsund till ett friläge som slutade i ett snyggt frilägesmål i vinsten med 7-1 mot Västerås. Bara passningen kvalificerar honom i Veckans lag.

Back: Linus Rotbakken (Almtuna IS)
Under veckan så har Almtuna ställts mot AIK och Södertälje. Det har slutat med en vinst och en förlust. Rotbakken har producerat, hjälpt sitt lag och stått för poäng i båda matcherna.

Forward: Emil Larsson (Almtuna IS)
Almtuna-forwarden Emil Larsson gick poänglös mot AIK men satte sin prägel på matchen mot Södertälje. Det blev ett hat-trick och en assist för Larsson när Almtuna vann med 4-6 i fredags.

Forward: Anton Holm (Södertälje SK)
Skytteligaledaren Anton Holm har tagit HockeyAllsvenskan med storm så här långt och fortsatte under förra veckan. Han avgjorde på egen hand mot Timrå med sina två mål till 1-2 och 1-3. Trots förlusten mot Almtuna så hann Holm med en assist i den matchen också.

Forward: Kevin Elgestål (HC Vita Hästen)
Ytterligare en forward som gjort hat-trick under veckan. Elgestål satte både 1-0 och 2-0 mot topplaget BIK Karlskoga och ledde sitt lag till tre poäng. Utöver de målen så kom målet som fullbordade hans hat-trick i tom kasse.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN