Veckans lag i HockeyAllsvenskan

Veckan har varit fullspäckad med matcher från HockeyAllsvenskan. Här nedan kan du läsa om några spelare som utmärkt sig lite extra.

Målvakt

Henrik Lundberg (VIK Västerås HK)

Motivering: Fick förtroendet att stå Västerås alla tre matcher under veckan – och som han har spelat. Tre vinster utav tre möjliga och ett utomordentligt målvaktsspel har tagit upp Västerås till endast en poäng bakom Björklöven. Snittade otroliga 95,57% och var den vägg som laget behövde.

Backar

Per Svensson (Almtuna IS)

Motivering: Hade en tung start på veckan, men är med i denna formation tack vare hans insats idag. Gjorde som back ett hattrick (!) borta mot Vita Hästen och ledde laget till tre poäng. Gick av isen med fina +4.

Jacob Cederholm (IK Pantern)

Motivering: Var starkt bidragande till Panterns två segrar tidigare i veckan. Stabilt spel i såväl offensiven som defensiven och 1+2 i statistiken gör att han hamnar på listan.

Forwards

Jacob Nilsson (Mora IK)

Motivering: Vilken otrolig poängform Nilsson är i, och hela hans femma för den delen. Forwarden visade upp sina otroliga playmaking-skills och en bra blick för spelet. Passade fram till sex utav Moras mål och gjorde även ett själv.

Christopher Fish (VIK Västerås HK)

Motivering: En av spelarna som låg bakom alla Västerås segrar. Spelade fram till två matchavgörande mål och kom upp i fyra assist totalt sett till alla tre matcher. Var även en viktig motor i lagets powerplay.

Mathias Bromé (Mora IK)

Motivering: Målskytt, framspelare, ett ständigt offensivt hot – Mora har allt de kan önska sig i Bromé. Hade en fantastisk vecka med grymma 3+3 i poängprotokollet, vilket betydde ett snitt på två poäng per match.

Bubblare

Christian Engstrand (Mora IK)
Kevin Gagné (Mora IK)
Nils Höglander (AIK Hockey)
Pierre Engvall (Mora IK)
Emil Larsson (Almtuna IS)
Henrik Björklund (Modo Hockey)
Emil Aronsson (Mora IK)

Saknar du något namn? Kommentera här nedan!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN