Veckans lag: HockeyAllsvenskan

Årets sista HockeyAllsvenska matcher har spelats. Hockeybladet.nu plockar ut veckans lag med de spelare som varit bäst under föregående vecka.

Målvakt: Alexander Sahlin (Södertälje SK)
En av HockeyAllsvenskans bästa målvakter den här säsongen. Det kan ibland vara svårt att få någon stor uppmärksamhet i ett bottenlag men Sahlin är verkligen en målvakt som har framtiden framför sig. Den här veckan har verkligen Sahlin spikat igen målburen och har endast släppt in två mål på två matcher.

Back: Jakob Stenqvist (Modo Hockey)
Har spelat riktigt bra under veckans två matcher och verkligen tagit klivet in i Modos namnkunniga backbesättning. Spelat ett stabilt spel och även visat på sina offensiva kvalitéer då han bland annat assisterade till ett av Modos mål i segern mot Oskarshamn.

Back: Victor Björkung (IK Pantern)
Vilket misstag av Timrå att släppa i väg backtalangen. Backen som har rötterna i Stockholmstrakten har verkligen visat vilken skicklig back han är den här veckan. Kirsebergslaget kommer få stor nytta av Björkungs spel resten av säsongen om han fortsätter så här.

Forward: Mathias Bromé (Mora IK)
Den skridskoskicklige forwarden har verkligen kommit igång på sistone för Mora och har under december månad gjort en hel del mål, och det var inget undantag den här veckan. Fortsätter Bromé som han har gjort blir det svårt för Mora att behålla speedkulan.

Forward: Dennis Svensson (IK Pantern)
Pantern har verkligen gått på räls under veckan och man har många spelare att tacka för det. Dennis Svensson som kom till Pantern från Hockeyettan inför säsongen har verkligen levererat över förväntan och Svensson har verkligen presterat på en bra nivå under veckans två matcher där han bland annat gjort två mål.

Forward: Anton Holm (Södertälje SK)
Hattrickhjälten får naturligtvis plats på veckans lag och Holm har varit en stark bidragande orsak till att Södertälje kunnat vinna matcher på sista tiden. Målskytten leder nu skytteligan och har verkligen varit en ljusglimt i en annars mörk säsong för Södertälje.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN