Västervik hyllar trotjänare imorgon – skänker inkomster till sjukhus

Under morgondagens match kommer Västervik att hylla Joakim Englund för hans insatser. Totalt har 33-åringen nu kommit upp i 300 matcher för klubben.

Joakim Englund spelade sin första match för Västervik säsongen 2010/11. Sedan dess har backen inte spelat någon annanstans och är därmed inne på sin sjunde raka säsong. Under sex av dessa var Englund lagkapten, men i HockeyAllsvenskan har han inte tillhört kaptenstrion. Han har däremot +14 i plus/minus-statistiken och har varit en viktig pusselbit i Västerviks lagbygge.

Nu har Englund kommit upp i hela 300 matcher för sitt Västervik, och därför väljer föreningen nu att hylla honom. Hårt jobb och stort ledarskap är något som 33-åringen står för. Imorgon onsdag, den fjärde januari, anordnas det en ceremoni inför hemmamatchen mot Västerås.

Skänker pengar till sjukhus

I och med hyllningen av Joakim Englund gör Västervik också en mycket fin gest. Klubben väljer att skänka alla intäkter från 50/50-lotteriet till barnavdelningen på Västerviks sjukhus. Även 50 kr för varje såld t-shirt i souvenirbutiken kommer att gå till samma insamling.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN