Västerås nära värvning från Hockeyettan

Västerås är på väg att värva från Hockeyettan, tanken var att göra värvningen efter säsongen. Nu är Västerås nära värvning redan nu..

Den 29-årige Anton Svensson med ett förflutet i Södertälje och Nyköping, kom inför förra säsongen hem till Sverige efter ett par år i USA. Under sin sejour i USA så spelade han collegehockey i Wisconsin. Hans nya klubbadress i Sverige blev Köping i Hockeyettan. Svensson gjorde en riktigt bra säsong med 35 poäng på 33 matcher.

De här säsongen har Svensson höjt sig ytterligare med hela 52 poäng på 36 matcher, varav 24 poäng i Allettan Norra. Svenssons succé har gjort att Västerås fått upp ögonen för honom. Så under deras träning imorgon i ABB Arena Nord så kommer Anton Svensson att vara med.

– Jag har väl haft honom under lupp hela säsongen. Köping har gått bra och Anton har stuckit ut extra. Jag har haft en bra dialog med Köping och Anton i dag och han kommer att träna med oss i morgon. Sen får vi se hur vi gör säger Patrik Zetterberg sportchef i Västerås till deras hemsida.

Patrick Zetterberg säger också att det kan eventuellt bli aktuellt med en värvning av Svensson redan innan fredag. På beskrivningen hur Anton Svensson är som spelare menar Zetterberg att han är väldigt offensivt skicklig. Men han jobbar även hårt, har bra teknik samt en näsa för att göra poäng.
– Han besitter spännande kvaliteter, brinner för hockey och har en härlig inställning, säger Zetterberg.

Läs mer om Västerås

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN