Västerås möter finaljagande Pantern

Västerås som senast blev nollade på hemmaplan får chans till revansch i kväll när ett finaljagande Pantern kommer på besök till ABB Arena Nord. Pantern har endast tre poäng upp för närvarande till andraplacerade BIK Karlskoga.

Västerås och Pantern möts under kvällen på klassisk idrottsmark, nämligen Rocklunda. Västerås som spelade hemmamatch så sent som i onsdags blev då nollade av Västervik men siktar nu på att vinna igen. Pantern har för närvarande tre raka vinster och man kommer senast från en riktigt tung vinst mot serieledande Mora när man vann med 4-2 i Malmö Isstadion.

Streckkamp med viktiga poäng på spel

Båda lagen slåss om viktiga poäng och det är Västmanlänningarna som vill hålla Björklöven bakom sig och Pantern som vill komma förbi Karlskoga. Tittar man på matchstatistiken under tidigare matcher från säsongen leder Västerås med 2-1 sedan man vunnit första och andra matchen mellan lagen. Senaste matchen vann Pantern på hemmaplan.

Håll ett öga på Eddie Davidsson i hemmalaget som gjort mål i varje match mot Pantern den här säsongen. I bortalaget kan Tex Williamsson spika igen rejält vilket kan bli matchavgörande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN