Två nya NHL-spelare till Hockeyallsvenskan

0
1089
NHL-spelare
Foto: Henric Wauge
Klubbarna i Hockeyallsvenskan fortsätter att leverera NHL-spelare till sina lag. Nu är två nya spelare klara för lån till Björklöven och Södertälje. – Han kommer att göra stor nytta för vårt lag.

NHL-invasionen fortsätter, två nya NHL-spelare är klara för Hockeyallsvenskan. Detta står klart efter att Björklöven värvat Carl Grundström och Södertälje Lukas Vejdemo.

Carl Grundström är tillbaka i Björklöven efter en sejour i bland andra Modo, Frölunda och Los Angeles. Han kommer att tillhöra Umeålaget under hösten fram till att NHL startar sin camp i mitten av november.

– Det känns kul att Carl Grundström ansluter till Björklöven och han kommer att göra stor nytta för vårt lag, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Södertälje tar in sin tredje spelare 

Även Södertälje tar in en ny spelare på lån. Detta blir klubbens tredje NHL-spelare under hösten. Det är stockholmaren Lukas Vejdemo som lånas in från Montreal.

– Kul att vi kan få in Lukas. Vi har haft en hel del skador så det passar oss perfekt att få in honom nu. Det är en skicklig spelare, blir ytterligare en energikick in i truppen och han kommer vara drivande i hur man tävlar på daglig basis, säger sportchef Mikael Samuelsson.

Även Lukas kommer att spela i Hockeyallsvenskan fram till mitten av november när NHL sätter i gång med sin camp.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nio − åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.