Tingsryds trötjänare i förhandlingar med rivalen

0
733
Foto: Bildbyrån

Niklas Johansson har spelat i Tingsryd de fyra senaste säsongerna. Nu är 31-åringen i förhandlingar med en av rivalerna.

Det är den Allsvenska och småländska konkurrenten Oskarshamn som är på jakt efter Tingsryds forwardstalang. Johansson ska enligt Blekinge läns tidning vara i förhandlingar med Oskarshamn, och kommer troligtvis presenteras av klubben inom kort.

Täcker upp tomrummet efter Nilsson

Oskarshamn har tidigare denna vår tappat Victor Svensson till norska Storhamar IL. På Blekinge läns tidnings hockeyblogg skriver man att Johansson ”blir en bra ersättare” för Svensson nästa säsong.

Kan bli en av många som går till Oskarshamn

Om Johansson hade gått till Oskarshamn hade han blivit en av många som gjort det denna vår. Spelare som redan har anslutit sig till den småländska klubben är Malte Sjögren, Marcus Björk och bröderna Elvenes (Ludvig & Lucas) på lån från Rögle. Klubben ska även vara i kontakt med Roope Ranta, vilket Hockeybladet rapporterade om igår. Vill du läsa mer om Oskarshamns Silly Season trycker du här.

Spelat fyra säsonger i Tingsryd

Johansson har dem fyra senaste säsongerna spelat i Tingsryd och var har även varit en av lagets assisterande kaptener under denna period. Johansson har utöver spel i Tingsryd även spelat för Karlskrona, Hudiksvall och Sundsvall. Han har även spelat för Piteå, vilket även är 31-åringens hemstad. När Jonasson var junior spelade han bland annat i Piteå och i Luleå.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sexton − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.