Thermell fortsätter att träna Karlskoga framöver

Tobias Thermell och hans BIK Karlskoga ligger just nu i den absoluta toppen av HockeyAllsvenskan. Nu står det också klart att succétränaren blir kvar i klubben i två säsonger till.
– Han är en mycket kompetent tränare och en naturlig ledare, säger Torsten Yngvesson, klubbchef i BIK Karlskoga.

Tobias Thermell avslutade sin spelarkarriär 2012 efter att ha spelat totalt 14 säsonger i dåvarande Bofors. Sedan dess har Thermell varit tränare i klubben – tre år som assisterande och nu inne på sitt andra med huvudansvar. För tillfället ligger BIK Karlskoga etta i tabellen efter en mycket fin höst, och nu agerar klubben.

Thermell stannar i två år till

Karlskoga väljer att behålla Tobias Thermell på ett tvåårskontrakt, vilket betyder att 39-åringen kommer att stanna till 2019. Klubbchefen Torsten Yngvesson är mycket nöjd över att ha lyckats ro hem förlängningen.
– Det känns skönt att ha Tobias i båset de kommande två säsongerna. Han är en mycket kompetent tränare och en naturlig ledare. Viljan och ambitionen att hela tiden ligga före i tankar och handling ser jag som en av hans starkaste sidor.

Nu närmast siktar Karlskoga på att sluta topp två i HockeyAllsvenskan. Om de lyckas har laget chansen att få kvala uppåt mot ett SHL-lag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN