Spelat upp tre lag i SHL – Nu lämnar han Sverige för spel utomlands

Jens Jakobs har spelat i svenska klubbar i hela sin karriär. Nu är den 33-åriga forwarden klar för spel i Norge med Storhamar, meddelar klubben på sin hemsida.

Mora, Almtuna, Nyköping, Luleå, Leksand, Djurgården, Malmö, Linköping och nu senast AIK. Det är klubbar som Jens Jakobs har representerat. Nu väntar nytt äventyr för 33-åringen. Ett kontrakt med norska Storhammar är påskrivet, meddelar klubben på sin hemsida.

Storhamar, vars ledarstab är delvis svensk med Fredrik Söderström och Alexander Sundström i spetsen, vann klubbens första guld på tio år den senaste säsongen. Den kommande säsongen ska klubben även spela Champions Hockey League för första gången.

Senast från AIK

Jakobs kommer senast från spel i HockeyAllsvenskan med AIK och bokfördes under den senaste säsongen för 30 (15+15) poäng. Totalt har 33-åringen spelat 119 SHL-matcher samt 490 matcher i HockeyAllsvenskan.

Förutom att vara med och spela upp Mora, Djurgården och Malmö till SHL har den rutinerade forwarden ett SM-silver samt vunnit European Trophy med Luleå.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN