SHL-klubbar intresserade av Moraforwarden: ”Jag har fullt fokus på Mora”

Moraforwarden Pierre Engvall har gått som tåget i HockeyAllsvenskan och ligger i toppen av poängligan. Nu avslöjar han för MrMadhawk.se att SHL-klubbar hört sig för.
– Jo, min agent har sagt att det är klubbar i SHL som redan förhört sig. Det känns roligt, säger Engvall till sajten

Forwarden är uppväxt i Ljungby och gick hockeygymnasium i Göteborg. Han lämnade sedan Frölunda och deras J20 efter att fullständigt sprutat in poäng i SuperElit. Till vardags spelar han i HockeyAllsvenskan och Mora där han utvecklats till en nyckelspelare de senaste säsongerna.
– Jag började faktiskt på läktaren i Mora. Sedan fick jag en plats i fjärdekedjan och fick jobba mig uppåt. Och nu är jag här.

Nu uppger han för bloggaren MrMadhawk.se att flera klubbar hört sig för till agenten. Under säsongens gång har den långe och snabbe forwarden skrapat ihop 16 poäng på 20 matcher och befinner sig därmed i toppskiktet av HockeyAllsvenskans poängliga.
– Jo, min agent har sagt att det är klubbar i SHL som redan förhört sig. Det känns roligt, säger Engvall till MrMadhawk.se

Men än behåller han lugnet och stressar inte iväg. 20-årige Engvall menar att de får ta den tid de tar, även om locktonerna är smickrande.
– Jag har full fokus på Mora. Det är något jag måste ha, och jag vet ingenting just nu, för ingenting är klart med någonting. Men det är klart jag vill spela så högt som möjligt och målet är det.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN