Säsongens andra kontraktsförlängning för Västervik

Västervik har gjort klart med säsongens andra kontraktsförlängning. Backen Kim Johansson förlänger avtalet med ytterligare ett år.

Backen Kim Johansson har under pågående säsong hittills svarat för två mål och tio assist på 42 spelade matcher med Västervik. Nu är han klar för ytterligare en säsong med klubben.

-Kim är en toppenkille som tar utvecklingssteg varje dag hos oss. Jag ser stor potential i hans spel och tror att han kommer att ha en lång hockeykarriär. Det är en perfekt plats för Kim att fortsätta att utvecklas i en klubb som vår och för oss är det perfekt att kunna ha en spelare som Kim Johansson kvar i starten av hans seniorkarriär. Säger Västerviks IK:s sportchef Emil Georgsson i en kommentar till klubbens hemsida.

Kom på lån från Luleå

Kim Johansson anslöt till Västervik på ett 18-månaders lån. Men han gjorde så bra ifrån sig att Västervik och Kim inför säsongen valde att skriva ett ettårskontrakt. Nu blir det alltså ytterligare en säsong i Västervik för Johansson.

-Jag trivs otroligt bra både i klubben och staden. Jag känner att vi har något bra på gång med VIK. Samtidigt så trivs jag med både Karlin och Micke, vilket var en stor del i mitt beslut, säger Kim Johansson om kontraktsförlängningen.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN