REKORDINTRESSET: Galet intresse för AIK:s nyemission

AIK Hockey vill öka chanserna att nå spel i SHL. Nu gör man som konkurrenten Djurgården tidigare i höstas, man satsar på en nyemission och intresset är för detta är rekordartat. – Det är en fantastisk siffra och det tyder på att många är intresserade och vill vara med och bidra till att vi ska tillbaka till SHL, säger AIK Hockeys vd, Anders Olson.

Sedan AIK Hockey gick ut med sin nyemission så har intresset varit enormt stort, rekordartat stort till och med. På bara sex dagar har hela 1828 intresseanmälningar gjorts för nyemissionen. Detta är rekord för Pepins gällande intresseanmälningar för alla bolag.

– Vi tror att just enkelheten i att teckna sig samt att den riktar sig till alla är en av förklaringarna till att så många valt att anmäla sig, säger Marcus Bonsib på Pepins.

– Vi är väldigt glada att så många har visat intresse för emissionen och vill vara med på vår resa tillbaka till SHL, säger AIK Hockeys vd, Anders Olson till AIK:s hemsida

Minsta belopp 500 kronor

AIK:s mål är att med nyemissionen ta in mellan 6-16 miljoner kronor där minsta beloppet att gå in med är 500 kronor. Det ska ge fansen möjligheten att vara med och investera i ett företag som har ett tydlig mål att ta sikte mot SHL. Teckningstiden planeras starta 26 januari 2018 och emissionen avslutas senast den 28 februari. Men du kan redan nu lämna en intresseanmälan hos pepins.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN