Panterns forward missar resten av säsongen

Inför kvällens möte mellan IK Pantern och Björklöven lämnades ett tungt besked från Panterns huvudtränare. Panterns forward Emil Sandin har spelat klart för den här säsongen, efter en skada.

Emil Sandins säsongsinledning var turbulent, det började med att han spelade premiären, därefter missade han nästkommande fyra matcher. Sandin spelade sedan två matcher men efter det har det inte blivit någon fortsatt istid. Nu lämnar huvudtränare Håkan Åhlund beskedet om att säsongen är över för den 29 år gamla forwarden.

Emil Sandin har tyvärr fått ta ett beslut att hans säsong är över för i år. Han rehabiliterar sin kropp. Sen får vi se hur den svarar på den behandlingen, säger Åhlund till IK Panterns hemsida.

Sandin som är nu är inne på sin tredje säsong i Pantern har tidigare varit i klubbar så som Rögle, Mora och Almtuna.

Utöver Emil Sandin så finns även Sebastian Dyk med på skadelistan. Dyk är visserligen på bättringsvägen men kommer fortfarande missa kvällens möte med Björklöven.

Sebastian är inte tillgänglig för spel, då han inte är hundra i sin kropp för att kunna spela. Så honom får vi hålla utanför ett tag till, säger huvudtränaren i IK Pantern inför mötet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN