Pantern fortsätter briljera – vände och vann mot Modo

Pantern vann med 3–2 mot Modo ikväll då man först vände ett 2–0–underläge för att sedan ta ännu en ny vinst.

Gästande Modo tog ledningen fem minuter in i den första perioden genom Emil Alba. 2–0 till gästerna kom bara minuten senare då David Rundqvist överlistade Panterns målvakt Tim Hultstrand. Pantern reducerade dock till 2–1 innan periodpaus och målskytt blev Robin Dahse.

Janohls gjorde sitt tionde mål

I den andra perioden kvitterade Pantern till 2–2 i powerplay. Martin Janohls gjorde målet och med det sitt tionde mål för säsongen.

Pantern tog över och vann matchen

Pantern var i den sista perioden något hetare än Modo och tog då ledningen tre minuter in i den tredje perioden. Axel Wemmenborn gjorde Panterns 3–2–mål och det blev även det avgörande målet. Pantern vinner med 3–2 och närmar sig Karlskoga och Mora i toppen, dock med en match mer spelad.

IK Pantern – Modo Hockey 2–3 (1–2,1–0,1–0)
0–1 (05:30) Emil Alba (Oscar Ståhl–Lyrenäs)
0–2 (06:40) David Rundqvist (Emil Molin)
1–2 (19:37) Robin Dahse (Emil Sandin, Patrik Blomberg)
2–2 (21:08) Martin Janohls (Emil Sandin,Viktor Björkung) spel fem mot fyra
3–2 (43:08) Axel Wennenborn (Viktor Björkung)
Skott: 43–20
Tekningar: 26–31