Pantern rör om – Håkan Åhlund får ny roll i klubben

Efter den turbulenta hösten i Pantern så vidtas nu åtgärder för att lösa framförallt problemet som varit mellan spelare och tränare. Huvudtränare Håkan Åhlund ska få en ny roll i klubben.
– Håkan Åhlund jobbar på kansliet och sköter kontakten med agenter bland annat, säger ordförande Mattias Schönhult till Expressen.

Det har varit skatteskulder hos kronofogden, en sportchef som fick avgå och nu även en konflikt mellan spelarna och tränaren Håkan Åhlund. Det sistnämnda sägs vara anledning till att Åhlund inte stått i båset under de senaste matcherna. Dock nekar ordförande att det är spelarna som tvingat bort honom ur båset.
– Det är en kombination av diskussioner om förändringar som vi haft redan innan och efter situationen med spelartruppen, säger ordförande Mattias Schönhult till Expressen.

Ordförande Schönhult tillsammans med vice ordförande har haft kontakten med spelarna men vad som sades då vill han inte avslöja.
– Jag vill inte gå in på de enskilda samtalen som jag och vice ordförande haft med spelarna. Det är ett förtroende, berättar han till Expressen.

Åhlunds nya roll

Nu kan det meddelas att Håkan Åhlund kliver in i kansliet och jobbar där. Rollen kan tolkas som en sportchefsroll men att Åhlund skulle vara ersättare för tidigare sportchef Joakim Tillgren nekas.
– Nej, vi provar oss fram så här en tid så får vi se hur det blir. Vi har haft kontinuerliga diskussioner, senast nu i helgen. Håkan Åhlund jobbar i kansliet och sköter kontakten med agenter bland annat, meddelar Schönhult.

Just nu är det den tidigare assisterande tränare Fredrik Hallberg som leder laget.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN