Home Ligor Hockeyallsvenskan Pantern förlänger med stjärnforwarden – blir kvar tills 2019

Pantern förlänger med stjärnforwarden – blir kvar tills 2019

0

IK Pantern gjorde idag klart med ett nytt kontrakt med den 25-årige forwarden Martin Janohls. Nu kommer den Hedemorafostrade spelaren vara kvar i Malmölaget tills 2019. 

MrMadhawk har idag skrivit på sin Twitter att Janohls ska ha skrivit på ett nytt kontrakt med Pantern. Janohls har varit en viktig pusselbit i den Allsvenska klubbens lagbygge i år. På 51 matcher har han lyckats bidra med 26 poäng. Janohls ligger även på en delad förstaplats i lagets interna poängliga med Dennis Svensson och Sebastian Dyk.

 

”Bra kille och uppskattad av laget”

Panterns hemsida har klubbens sportchef Joakim Tillgren skrivit ett kortare inlägg om att Janohls har förlängt med klubben, och att han har kommit in bra i föreningen.

– Pantern kan idag meddela att man förlängt med Martin Janohls. Martin är en spelare som växt med uppgiften och kommit bra in i föreningen, säger Tillgren på klubbens hemsida.

Tillman säger även att Janohls har en bra attityd och är uppskattad av laget.

–  Martin är en spelare med bra attityd och kommer alltid väl förberedd till såväl träning som match. Stark i åkningen,bra skott och en pålitlig poängspelare. Bra kille och uppskattad av laget, säger Tillgren på klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.