Oskarshamn säkrar med extramålvakt

Imorgon stänger transferfönstret så Oskarshamn säkrar med extramålvakt till laget. Det handlar om Borlänges Henrik Edström, skriver Oskarshamn på sin hemsida.

Laget vill inte ta några risker utan Oskarshamn säkrar med extramålvakt precis innan Deadline Day. Det handlar om den 24-årige målvakten Henrik Edström. Edström har de senaste säsonger huserat i Hockeyettan i Helsingborgs HC och Kiruna IF. Den här säsongen har han spelat i Borlänge. Henrik Edström kommer ursprungligen från Skåne och har sin hockeyskolning i Jonstorps IF och Rögle BK.
Den här säsongen har Edström än så länge spelat 34 matcher och räddat 93,2% av alla skott och endast behövt släppa in 1,82 mål per match.

Tillgänglig för båda klubbarna

Idag bekräftar Oskarshamn att Edström dubbelregistrerats så att han är tillgänglig i båda klubbarna. Edström kommer att spela klart säsongen med Borlänge och kommer finnas tillgänglig för Oskarshamn först när Borlänge spelat sin sista match.

Ska först avsluta en fin säsong

Sportchefen i Oskarshamn Per Kentää motiverar värvningen av Henrik Edström såhär.
– Det är en bra säkerhetsåtgärd för oss om någon av våra målvakter skulle gå sönder under slutet av säsongen. Henrik ska först och främst avsluta en fin säsong med Borlänge innan det kan bli aktuellt för oss att ta hit honom, säger han till Oskarshamn hemsida.

Läs mer om Oskarshamn

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN