OFFICIELLT: Anders Gozzi Lämnar AIK

AIK:s sportchef Anders Gozzi lämnar klubben, det meddelar AIK i ett pressmeddelande. Han jobbar säsongen ut och hans ersättare jagas nu av klubben.
– Jag har lagt en stor del av mitt liv åt att vandra i katakombernaunder Hovet och runt ishallarna på Ritorp, säger Anders Gozzi.

Idag meddelar AIK att klubbens sportchef väljer att lämna sitt uppdrag som sportchef. Han lämnar efter säsongen och klubbens vd Anders Olsson leder nu jakten på en ny sportchef.

– Det är klart att det är tråkigt att Gozzi väljer att sluta som sportchef men jag är samtidigt glad att han vill stanna kvar och jobba med ett par oerhört betydelsefulla tvecklingsprojekt för AIK Hockey, säger Anders Olson vd i AIK i ett pressmeddelande.

Fem år

Anders Gozzi har varit sportchef i AIK sedan 2015 och i april 2021 är det slut.

– Jag har lagt en stor del av mitt liv åt att vandra i katakomberna under Hovet och runt ishallarna på Ritorp… Skälet till att jag trivts med det trots alla tidigare mornar och sena kvällar handlar väl om en kärlek till sporten och att jag känner så oerhört starkt för AIK Hockey. Nu har jag nått en punkt i livet då jag känner att jag vill jobba med andra utmaningar. Därför känns det fantastiskt att få möjlighet att jobba mer med marknadsföring och ett antal spännande utvecklingsprojekt och samtidigt bidra till att skapa förutsättningar för att AIK Hockey ska kunna ta tillbaka positionen som en av Sveriges ledande ishockeyklubbar igen, avslutar Gozzi.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN