Oavgjort matchläge på Nelson Garden väntar

Tingsryd AIF tar under kvällen emot Södertälje SK hemma i Nelson Garden Arena. Lagen har tidigare spelat mot varandra två gånger under säsongen och vunnit en var. Det bäddar för en hård kamp.

Södertälje inledde sin premiär i Hockeyallsvenskan borta mot Tingsryd genom att vinna mot fjolårets succélag med 2-1. I den andra matchen för säsongen, mellan de två lagen kontrade Tingsryd och tog en tung 5-1 seger i Södertäljes egna arena, Scaniarinken.

Fokuserar på sitt spel

Inför den tredje drabbningen som äger rum ikväll har hockeybladet tagit tempen på tränarna inför nedsläpp. Både Tingsryds huvudtränare Magnus Sundquist och Södertäljes assisterande Nichlas Falk är inne på samma sak och väljer att fokusera på sitt spel.

Vilken matchbild förväntar du dig?
– Jag förväntar mig en fartfylld match där vi går ut från start och visar krigarvilja. Vi måste upp och ta tag i det jämfört med den första matchen vi hade här mot dem, säger Magnus Sundquist.

– Jag förväntar mig att vi är det laget som går ut och tar tag i taktpinnen och sätter bra tryck. Tingsryd slutade högt upp förra året och har pressen på sig, menar Nichlas Falk.

Vad blir avgörande?
– Om vi kan komma upp på den nivån vi kan på hemmaplan, då är vi svårslagna. Vi hade ett bra ”go” på sista träningen där vi pratade om vad som gjort oss framgångsrika. Det ska vi fortsätta med mot SSK.

– Det är viktigt att vi kan komma ut med en tight defensiv mot Tingsryd. Vi ska göra det och fokusera på att spela vårt spel för att hålla en jämn nivå under hela matchen.

Vilken spelare i ditt lag avgör?
Filip Owesson, han gör comeback imorgon och har sett het ut, säger Magnus bestämt.

– Det gör Anton Holm, avslutar Falk.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN