Ny klubbchef klar för Västerås

Västerås har alldeles nyss presenterat sin nya klubbchef. Mats Brokvist, tidigare driftchef och delägare av Member 24, kommer nu in i föreningen.
– Jag är oerhört stolt över att få detta uppdrag och mitt mål tillsammans med klubben är ta tillbaka Västeråshockeyn till eliten, säger han i ett pressmeddelande.

Västerås annonserade tidigare idag att man skulle presentera en ny klubbchef klockan två. Nu har det skett, och det är Mats Brokvist som kliver in på den positionen. Brokvist är 49 år och kommer nu senast från gymkedjan Member 24.
– Jag är oerhört stolt över att få detta uppdrag och mitt mål tillsammans med klubben är ta tillbaka Västeråshockeyn till eliten, säger han till Västerås hemsida och fortsätter.
– Jag har alltid älskat ishockey och efter karriären på isen så har jag följt VIK i med och motgång under alla år. Ett stark minne är ju självklart klubbens avancemang till elitserien 1988. Detta är något jag vill uppleva igen och det tror jag även att hela Västerås vill.

När Brokvist fick frågan om att bli klubbchef i Västerås var det inget att tveka om. Han ser fram emot sin tid i föreningen och hoppas uppnå nya mål.
– När jag fick förfrågan om tjänsten som klubbchef så bestämde jag mig direkt för att tacka ja. Det är ett utav dom mest inspirerande och intressanta jobben du kan ha i den här staden. Jag har jobbat med idrott och hälsa större delen av mitt liv. Att jag nu även får jobba med klubben i mitt hjärta gör mig lyckligt lottad. Nu krävs dock hårt arbete och en stort engagemang för att få klubben dit vi alla vill. Till eliten, avslutar han.

Sökte en person med driv och fokus på försäljning

Västerås ordförande Mattias Jonson förklarar sin syn på varför man valde att rekrytera Brokvist som ny klubbchef.
– Vi har sökt en person som kan driva företag, är entreprenör och har ett fokus på marknad/försäljning. Det har vi funnit i Mats. Att Mats själv spelat hockey och är hockeyfostrad i VIK och har ett stort VIK-hjärta är givetvis också ett plus.

Brokvist kommer i sin roll som klubbchef även ha ansvaret över marknadssidan.
– Mats kommer från idag överta rollen som klubbchef och i den rollen även ha ansvaret för Marknad, säger Jonson.

Nu i början kommer Brokvist endast jobba deltid för att övergå till heltid den första maj.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN