Mora söker förstärkningar – jagar back och forward

Mora är i stort sätt klara för den HockeyAllsvenska finalen. Laget har gått som tåget under stora delar av säsongen och vill nu förstärka laget inför våren.

Mora har nio matcher kvar av grundserien och nu vill man förstärka upp laget inför stundande kvalspel, det uppger dt.se idag. Enligt tidningens uppgifter vill man förstärka med både en back och en forward för att spetsa laget ytterligare. Något som Moras tränare Jeremy Colliton bekräftar för dt.se.
– Vi tittar vad som finns tillgängligt. Om vi kan få ihop det ekonomiskt och det kan göra oss bättre så slår vi till.

Mora har i dagsläget två spelare som befinner sig i toppen av poängligan, Mathias Bromé och Kevin Goumas. Mora vill därmed säkra upp fler spelare i fall det skulle bli skador på viktiga pjäser som Bromé och Goumas exempelvis. Även i målvaktsligan placerar sig Moras Christian Engstrand högt där han placerar sig på en fjärde plats.
– Vi är i en bra position men vi känner att vi behöver bredda mer. Spelarna vi har gör det jättebra för oss men om vi förlorar två-tre spelare med skador är det så att vi vill stå bättre rustade, avslutar Colliton till dt.se.

God marginal ned till strecket

Mora som i nuläget ligger i serietopp har tio poäng ned till tvåan Karlskoga. Ned till strecket har man hela 18 poäng där serietrean Pantern ligger.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN