Mora lånar ut Sirén

Mora har under dagen valt att låna ut en av sina spelare. Marcus Sirén, som fortfarande är junior, lånas ut till Kristianstad i HockeyEttan.
– Han behöver spela i offensiva situationer för att utvecklas, säger Jeremy Colliton till Moras hemsida.

Marcus Sirén värvades inför säsongen från Timrå och är nu inne på sitt sista år som junior. Under säsongen har 19-åringen spelat 16 matcher i HockeyAllsvenskan och där noterats för fyra poäng. Den unge forwarden har även hunnit med att vara utlånad till Östersund under nio matcher där han snittade över en poäng per match.

Sirén lånas nu ut

Nu har Mora gått ut med att Sirén lånas ut än en gång, men nu till ett annat lag i HockeyEttan. Kristianstad är laget som får förstärkning av forwarden för resterande del av säsongen.
– Marcus är en skicklig forward med en ljus framtid. Han behöver spela i offensiva situationer för att utvecklas, något vi inte kan erbjuda honom här. Marcus kommer därför att lånas ut till Kristianstad för resten av säsongen som slåss i toppen av HockeyEttan. Vi önskar honom ett stort lycka till i sin framtida karriär, säger Moras tränare Jeremy Colliton i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN