Mora går för elfte raka ikväll

Mora går som tåget och kan ikväll fortsätta sin fina trend. Vita Hästen hoppas sätta stopp för serieledarna och samtidigt bryta sin förlustsvit.

HockeyAllsvenskans bästa lag Mora är tillbaka på sin hemmaplan Smidjegrav Arena. Formen som tabellettan är i är smått otrolig med tio segrar i rad, och laget hoppas ikväll kunna öka på den. Vita Hästen å andra sidan är i en negativ trend med tre raka förluster och ska försöka bryta den.

Inbördes möten

De två tidigare mötena under säsongen har varit mycket jämna. Mora har vunnit båda med uddamålet, blir det ett liknande scenario ikväll?

Omgång 13: Mora – Vita Hästen 2–1 (26 oktober)
Omgång 26: Vita Hästen – Mora 1–2 (9 december)

Colliton tror på tuff match

Dalalaget kommer nu senast från en bortaturné där man lyckades ta sex poäng av sex möjliga. Jeremy Colliton är nöjd efter helgens matcher men vet att laget måste ladda om snabbt inför kvällens tuffa möte mot Vita Hästen.
– De har spelat bra mot oss och det blir en tuff match. Den senaste matchen var tillknäppt men visade tålamod och fick ett sent mål. De har några riktigt giftiga offensiva spelare som kan göra skillnad så vi måste vara beredda defensivt för att göra det svårt för dem, säger han till Moras hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN