Modoforwarden tvingas avsluta karriären

Modos forward Aaron Gagnon tvingas avluta kärriären, då kroppen inte håller längre. Han bryter därmed kontraktet med klubben.
– Jag har tvingats inse att tiden är kommen när min kropp inte längre håller för spel på den nivå jag vill prestera, säger Aaron Gagnon.

Den 34-årige forwarden Aaron Gagnon bryter kontraktet med Modo, kroppen håller inte och på grund av pandemin har han inte träffat sin familj på länge. Något som bidragit till beslutet.

– Jag har tvingats inse att tiden är kommen när min kropp inte längre håller för spel på den nivå jag vill prestera. Samtidigt är det en kombination av det faktum att situationen ser ut som den gör i världen och att jag inte kunnat träffa min familj alls den senaste tiden. Jag vill inte skylla på någonting och är därför hellre uppriktig med mina känslor vilket har tagits emot väl av Modo, säger han till Modos hemsida.

Bidrog med lugn

Gagnon kom till Modo och med sin erfarenhet bidrog han med ett extra lugn i truppen. Modos sportchef Fredrik Glader känner också att det är bra att kanadensaren varit öppen och ärlig med sin situation.

– Vi uppskattar en öppen dialog där Aaron kom till oss och berättade vad han kände och var ärlig med sina känslor. Det finns ingen som helst konflikt och vi har tillsammans kommit överens om att gå skilda vägar, säger Fredrik Glader, sportchef i Modo och fortsätter:

– Han kom in i truppen med sitt lugn och med sin erfarenhet och har tillfört mycket till Modo Hockey under sin korta tid här. Han lämnar enbart positiva avtryck efter sig och vi respekterar hans beslut, samtidigt som vi givetvis tycker att det är tråkigt att han lämnar organisationen. Vi önskar honom all lycka till i framtiden.

Totalt blev det nio matcher med Modo för forwarden som också spelat nio matcher i HV71 säsongen 2013/2014.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN