Modo vill förstärka inför nästa säsong – tittar mot Karlskrona

Modo vill förändra och har inlett en rekryteringsprocess till nästa säsong på sportchefssidan. Enligt Modos VD har man ett antal kandidater till jobbet.

Det är inte bara spelare som är heta på marknaden. Även rekryteringar till lagledningarna är i full gång och enligt uppgifter är Modos VD Johan Widebro på jakt efter Karlskronas Michael Sundlöv, som ny sportchef.

– Vi har kontakt med kandidater, men känner ingen brådska just nu, säger Modos VD Johan Widebro till MrMadhawk.se

Familjen är prio ett för Sundlöv

Karlskronas sportchef sitter dock i klubben med ett kontrakt som gäller över fyra år och som skrevs på under våren 2015. I kontraktet finns dock öppningar som möjliggör att avtalet kan brytas eftersom det är skrivet på 2+2 år. Sundlöv säger också till MrMadhawk att familjen är viktigast för honom samtidigt som han nekar en kontakt med Modo.

Johan Widebro väljer dock också att dementera uppgifterna som gör gällande kring Sundlövs vara eller icke vara i Modo nästa säsong.

– Jag kommenterar inga enskilda namn, vi håller på att träffa olika kandidater, och intervjuar folk. Men vi måste också agera här och nu, förklarar Johan till MrMadhawk.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN