Modo förlänger med framtidslöftet: ”Potential inför framtiden”

Modo Hockey fortsätter bygga för framtiden. Idag gjorde klubben klart med Emil Alba om en kontraktsförlängning.

Emil Alba är bara en i raden av unga lovande spelare som spelat för Modo i årets upplaga av Hockeyallsvenskan. Under lördagens förmiddag meddelade klubben på sin hemsida att man förlängt kontrakten till 2017/2018 med den unge forwarden. 19-åringen är inne på sin fjärde säsong i Modo, men det är först i år som han tagit steget upp i A-laget med Andreas Johansson som coach.

– Alba är en mogen spelare med stor potential inför framtiden. Vi är glada att han väljer att fortsätta sin karriär i Modo, säger tränaren Anderas Johansson till klubbens hemsida.

”Vet vad som krävs för att utvecklas”

Under säsongen har den Stockholmsfödde Emil Alba mäktat med sju poäng fördelat på fem mål och två assist. Klubbens huvudtränare är glada över att spelaren arbetat hårt och därför tagit stora kliv i sin utveckling under säsongen.

– Emil Alba har jobbat hårt och målmedvetet för att ta en plats i laget den här säsongen där han visat upp en väldigt bra inställning. Han är en glad och nyfiken kille som hela tiden vill utvecklas och vet vad som krävs.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN