Misslyckades totalt i SSK – nu klar för division 2

Michael Schumacher var tänkt som ett av Södertäljes offensiva hot inför säsongen. Istället blev det totalt fiasko och efter flera matcher med skral istid fick han lämna. Nu har 23-åringen hittat ny klubbadress och det blir moderklubben Stenungsund.

Michael Schumacher återvände till svensk hockey inför säsongen där han fick chansen i Södertälje. Forwarden har under de senaste åren spelat i både AHL och ECHL men i Södertälje tog det tvärstopp. Efter 17 matcher med endast ett mål blev det droppen för att Södertälje skulle sparka forwarden. 24-åringen som ursprungligen är från Örnsköldsvik har länge gått kontraktslös men nu har han ordnat med ny klubb och det blir ett par kliv ned i seriesystemen.

Schumacher får med sig sin yngre bror

Nygammal klubbadress blir Stenungsund i division 2. 24-åringen som har Stenungsund som moderklubb spelade där fram till säsongen 09/10 innan han gick till Frölundas organisation. Med sig till hemtrakterna får han sin yngre bror, Andreas Schumacher som kommer senast från Kallinge/Ronneby i Hockeyettan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN