Misslyckades totalt i SSK – nu klar för division 2

0
170

Michael Schumacher var tänkt som ett av Södertäljes offensiva hot inför säsongen. Istället blev det totalt fiasko och efter flera matcher med skral istid fick han lämna. Nu har 23-åringen hittat ny klubbadress och det blir moderklubben Stenungsund.

Michael Schumacher återvände till svensk hockey inför säsongen där han fick chansen i Södertälje. Forwarden har under de senaste åren spelat i både AHL och ECHL men i Södertälje tog det tvärstopp. Efter 17 matcher med endast ett mål blev det droppen för att Södertälje skulle sparka forwarden. 24-åringen som ursprungligen är från Örnsköldsvik har länge gått kontraktslös men nu har han ordnat med ny klubb och det blir ett par kliv ned i seriesystemen.

Schumacher får med sig sin yngre bror

Nygammal klubbadress blir Stenungsund i division 2. 24-åringen som har Stenungsund som moderklubb spelade där fram till säsongen 09/10 innan han gick till Frölundas organisation. Med sig till hemtrakterna får han sin yngre bror, Andreas Schumacher som kommer senast från Kallinge/Ronneby i Hockeyettan.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

två − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.