MILSTOLPE: Domaren gör sin 500:e match ikväll

Säsongen 2005/2006 dömde Roland Gille sin första match i Hockeyallsvenskan. När pucken ikväll släpps mellan Oskarshamn och Leksand gör domaren sin 500:e match i ligan, skriver Svenska Ishockeyförbundet på sin webbplats.

Ikväll dömer Roland Gille sin 500:e match i Hockeyallsvenskan, skriver Svenska Ishockeyförbundet på sin hemsida. Den 43-årige linjemannen dömde sin första match i ligan säsongen 2005/2006. Hockeyallsvenskans domarchef Pär-Olov Livf hyllar Gille.

– Roland har genom sin proffsiga inställning till sitt uppdrag som linjedomare i HockeyAllsvenskan starkt bidragit till gruppens utveckling. Roland är en kulturbärare i ligan och delar med sig till övriga och att genomföra 500 matcher på den här nivån är en stor prestation, säger Livf till SIF:s hemsida.

Joel Hansson, Svenska Ishockeyförbundets domaransvarige, hyllar även han Roland Gille.

– Att bli en bra domare kräver hårt arbete och ett hårt arbete över en lång tid. Roland är ett exempel på en dedikerad domare som under många säsonger arbetat noggrant och hårt för att bli den domare han är idag, säger Hansson till Svenska Ishockeyförbundets hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN