Miljardären går in i Pantern

Pantern i hockeyallsvenskan får en minst sagt förmögen samarbetspartner. Miljardären Hugo Stenbäck kliver nu in som samarbetspartner till Pantern. Men i samma veva så får ledander personer lämna sina positioner.

 

Det har strulat rätt mycket kring Pantern under en tid tillbaka och klubben brottas med ekonomiska problem. Laget riskerar att stå utan isstadion då den ska renoveras kommande säsong. Men nu meddelar sydsevnskan.se att de ekonomiska problemen kan vara ett minne blått för Pantern. Miljardären Hugo Stenbäck kliver in som samarbetspartner med Pantern. Men han gör det inte utan krav. Ett av kraven ska vara att han själv ska få utse både tränare och sportchef.

– Vi kommer att presentera en lösning i veckan, säger Mattias Schönhult, ordförande i Pantern, som enda kommentar kring klubbens tränarframtid till sydsvenskan.se

Stenbäck är fortfarande den störste privata ägaren i Malmö Redhawks aktiebolag. Men nu ser det ut som han trappar ner och istället riktar in sig på Pantern.

NHL-legendarens kusin får nyckelroll

Pantern får inte bara en miljardär som samarbetspartner utan ledarsidan i klubben kan bli lika stark den. Det ryktas nämligen att ingen annan NHL-legendaren Mark Messiers kusin kommer bli tränare/sportchef i klubben tillsammans med österrikaren Phillppe Horsky.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN