LISTA: Veckans lag HockeyAllsvenskan – vecka 42

Ytterligare en vecka är slut och det har spelats en hel del hockey. Hockeybladet har nu valt ut de bästa spelarna från HockeyAllsvenskan i ”veckans lag”.

Varje vecka så tar Hockeybladets redaktion ut veckans lag från landets två högsta serier. Nu är frågan vilka som tar plats från HockeyAllsvenskan den här veckan. Här har ni svaret.

Målvakt – George Sörensen, Södertälje SK

Två matcher blev det för Sörensen denna vecka. I onsdags spikade dansken igen kassen för Västerviks forwards och höll nollan. I fredags nollade Södertälje Almtuna och Sörensen motade 33 skott.

 

Back – Jacob Spångberg, Södertälje SK

Utöver George Sörensens fenomenala målvaktsspel var även Södertäljes backspel strålande denna vecka. Spångberg stod för två starka insatser denna vecka och noterades även för ett mål i onsdags hemma mot Västervik.

 

Back – Tobias Ekberg, IK Pantern

Pantern hade ännu en stabil vecka med två nya vinster. De släppte enbart in två mål denna vecka och Tobias Ekberg var en ledande back för Malmölaget. Ekberg som har goda egenskaper i defensiven bidrog även med en assist denna vecka.

 

Forward – Jonathan Dahlén, Timrå IK

Fyra poäng på fyra matcher för Dahlén i hans comeback i Timrå. En spelare som valde spel i Timrå denna säsong, trots stort intresse från klubbar i SHL. Något som Timrå såklart är glada över.

Forward – Anton Holm, AIK

AIK verkar ha hittat tillbaka till den form som de hade de första omgångarna av säsongen. Två vinster denna vecka då man krossade både Björklöven och Vita Hästen. Anton Holm var en av deras ledande spelare denna vecka. Ett mål och tre assist för deras stjärnforward.

 

Forward – Eric Castonguay, AIK

Han värvades till AIK för att göra mål. Denna vecka levde han minst upp till de förhoppningarna. Två mål på två matcher denna vecka för Gnagets kanadensare. Utöver två mål blev det även fyra assist denna vecka, starkt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN