LISTA: Veckans lag i HockeyAllsvenskan – vecka 40

Ytterligare en vecka är slut och det har spelats en hel del hockey. Hockeybladet har nu valt ut de bästa spelarna från HockeyAllsvenskan i ”veckans lag”.

Varje vecka så tar Hockeybladets redaktion ut veckans lag från landets två högsta serier. Nu är frågan vilka som tar plats från HockeyAllsvenskan den här veckan. Här har ni svaret.

Målvakt Wictor – Ragnewall, IK Oskarshamn

Med 93 i räddningsprocent denna vecka tar Ragnewall välförtjänt plats i veckans lag. Oskarshamn spelade denna vecka två svåra matcher mot Smålandsrivalen Tingsryd och AIK. De vann båda matcherna och målvaktsspelet var en stor faktor till Oskarshamns segrar denna vecka.

Back Mikko – Pukka, IF Björklöven

Han var med i veckans lag förra veckan och han har även denna vecka övertygat. Med +4 i plus- minusstatistiken denna vecka har Björklövens finländare gjort det svårt för motståndarnas forwards.

Back Hugo – Enock, Timrå IK

Enock kom denna säsong till Timrå från Färjestads juniorverksamhet. Han har varit väldigt nyttig för Timrå i inledningen av denna säsong och hade denna vecka +2 i plus- minusstatistiken. I Timrås match mot Södertälje igår gjorde Enock även sitt första mål i Timråtröjan.

Forward – Fredrik Forsberg, Almtuna IS

Almtuna var inför säsongen ett lag som många tippade långt ner i tabellen. trots det har Uppsalalaget överraskat alla och ligger just nu sexa i tabellen. Mycket på grund av Fredrik Forsberg som bidragit med många mål och assist. Denna vecka gjorde Forsberg tre mål och en assist.

Forward Olle – Liss, IK Pantern

Med två mål, en assist och ett avgörande i en straffläggning är Olle Liss given i veckans lag. En forward som förra säsongen öste in mål för Västervik går nu från klarhet till klarhet i Pantern.

Forward – Mattias Åkesson, Troja-Ljungby

Åkesson gjorde ett hattrick i onsdags när Troja-Ljungby besegrade Södertälje med 4–2. I matchen mot Modo blev det visserligen en förlust, men Åkesson bidrog ändå med en assist. Är Åkesson en spelare vi bör ha ögonen öppna för i framtiden?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN