Alla ligor har sina egna busar. Idag tar Hockeybladet.nu ut de fem största busarna i HockeyAllsvenskan. Listan är baserad på utvisningsminuter och spelstil.

Wessner när han står och skriker på domaren.

Daniel Wessner
Utvisningsminuter:
72
Kommentar: 
Kanske den mest givna spelaren på denna lista. Wessner har förmågan att kunna ta sig under skinnet på motståndarnas bästa spelare. Har de flesta säsonger han spelat kommit över 100-gränsen i utvisningsminuter.

Brejcak i tröja nummer fem har hela 74 utvisningsminuter på 12 (!) matcher.

Jan Brejcak
Utvisningsminuter: 74
Kommentar:
Lite av en polis i Modo och står upp för sina lagkamrater oavsett. Har på 12 matcher nått upp till hela 72 (!) utvisningsminuter. Brejcak slår ofta några slag för mycket efter avblåsning och det är inte sällan han åker ut för roughing.

Niklas Pavel i bråk med Almtunas Ludwig Blomstrand.

Niklas Pavel
Utvisningsminuter: 75
Kommentar:
Har sedan junioråren varit en spelare som spelar hårt och irriterande ute på isen. Har under den gångna säsongen fått matchstraff för fighting efter signal och är en spelare som ofta hamnar i utvisningsbåset. En polis i Björklövens defensiv.

Södertäljes Petter Lindberg är ofta inblandad i bråk.

Petter Lindberg 
Utvisningsminuter: 67
Kommentar:
Spelar ofta fult och tar många onödiga utvisningar. Har under hela sin karriär dragit på sig mycket utvisningsminuter och så även i SSK. Lindberg har ett hett temperament och får ofta i uppdrag att hålla motståndarnas bästa spelare borta från kassen.

Sandström är en liten retsticka som ofta är delaktig i gruff.

Lucas Sandström
Utvisningsminuter: 66
Kommentar:
Den lille Sandström är en riktig retsticka bland motståndarlagen. Använder sig ofta av fysiskt spel och små tjuvknep. Drar på sig mycket utvisningsminuter och är ofta delaktig gruffen framför mål.

Kommentarer

Kommentarer