Lämnar danska ligan – för jobb i Hockeyallsvenska klubben

Pantern utökar den sportsliga organisationen inför nästa säsong. Peter Enehag blir junior- och ungdomskoordinator i klubben, meddelar Pantern på sin webbplats.

Peter Enehag blir junior- och ungdomskoordinator i Pantern, skriver klubben på sin hemsida. 56-åringen kommer senast från rollen som huvudtränare i tre säsonger för danska Hvidovre Fighters.

– Jag har varit verksam inom ishockey som ledare sedan 1991 och jag brinner verkligen för denna idrott. Under årens gång så inser man vikten av att ha en fungerande breddverksamhet. Utan bredden är det svårt att över tid klara av att bedriva en elitverksamhet. Visionen som IK Pantern har för sin ungdoms- och juniorverksamhet är verkligen bra och det skall bli mycket intressant att få vara en del av det arbete som krävs att få det på plats, säger Enehag till Panterns hemsida.

Det är inte första gången som Peter Enehag är verksam i en Malmöklubb. Mellan säsongerna 2008/2009 och 2014/2015 var Enehag tränare för Malmös J18-lag en säsong och J20-laget sex säsonger.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN