KLART: Stjärnan lämnar för spel utomlands

Efter fyra säsonger väljer stjärnan att lämna för spel utomlands. Detta kunde den Hockeyallsvenska klubben meddela på sin hemsida tidigare idag. 

Efter fyra säsonger tillsammans med Modo står det nu klart att stjärnan att lämnar för spel utomlands. Under sin tid i laget har han stått för 180 poäng på 195 matcher.

Stjärnan lämnar för spel utomlands

Patrik Karlkvist var en viktig kugge i Modos framgångar under den gångna säsongen. Med sina 68 poäng på 52 matcher var han en av lagets mest betydelsefulla spelare. Idag kunde Modo bekräfta att Karlkvist lämnar laget efter fyra säsonger tillsammans med klubben. Karlkvist kommer nu flytta till grannlandet Finland för spel i Liiga och laget Sport.

– Vi vill tacka Patrik för hans insatser i MODO Hockey där han under lång tid visat hög klass. Vi vill naturligtvis även passa på att önska honom lycka till i framtiden där vi hoppas att våra vägar åter korsas, kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Karlkvist om fansen: ”Magiska” 

Patrik Karlkvist gjorde under den gångna säsongen en otrolig poängskörd där han stod för 68 poäng på 52 grundseriematcher, detta gjorde honom tillsammans med bland andra Modos tidigare stjärna Jonathan Johnsson, till en av lagets absolut bästa spelare. Karlkvist tackar för sin tid i klubben och passar även på att hylla lagets supportrar i sitt sista uttalande som spelare för Modo.

–Det har varit fyra fantastiska år och jag vill tacka alla som har jobbat runt klubben, alla tränare som hjälpt mig att utvecklas och alla MODO Hockeys fans som varit magiska ända sedan jag kom till klubben, kommenterar Patrik Karlkvist på klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN