Karlskoga lånar ut till division 1-klubben

Efter tre månaders skadefrånvaro är nu Karlskogas juniorstjärna redo för match igen. Dock inte för just Karlskoga utan han lånas ut till division 1 och laget Grums.

Nu meddelar Karlskoga på deras hemsida att Erik Brissle börjar bli i matchform igen men att han inte riktigt är redo för spel i hans nuvarande klubb. Man har tagit beslutet att istället för dagens möte med AIK så ger man honom speltid i division 1 med laget Grums.

Tränare i Karlskoga ser det som den optimala lösningen då Brissle har missat större delar av säsongen.
– Erik kommer att spela med Grums under torsdagen, de möter Borlänge borta. Med tanke på att han har missat nästan hela säsongen så känner vi att det är en riktigt bra lösning för honom att få börja där, säger tränare Daniel Wessner till BIK Karlskogas hemsida.

Tidigare erfarenhet i division 1

Erik Brissle kom tidigare från division 1 och då Visby/Roma innan han i somras landade i BIK Karlskoga. Med tanke på hans tidigare erfarenhet i division 1 kan detta bli ett bra tillskott för Grums. Han har gjort 40 framträdande och 19 poäng där. Tanken är att Brissle ska börja sin comeback där och sedan fortsätta spela med Karlskoga.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN