Karlskoga förlänger med viktig backpjäs

Karlskoga har idag valt att förlänga kontraktet med backen Victor Berglind som just nu spelar sin andra säsong i klubben. 24-åringen från Karlstad har totalt spelat 39 matcher med klubben i år.

Karlskoga som har flertalet utgående kontrakt till nästa säsong valde att idag offentliggöra en kontraktsförlängning. Kvar i klubben blir backen Victor Berglind som väljer att förlänga kontraktet med två år. Berglind som i år belönats med ett ”A” på bröstet anslöt till den nuvarande serietvåan säsongen 14/15 från Oskarshamn och sedan dess har det blivit två säsonger i klubben. Totalt har backen spelat 89 matcher för Värmlänningarna sedan han blev en BIK-spelare.

– Victor är en modern tvåvägsback som har tagit stora kliv sedan han kom till oss. Han tar ett stort ansvar både på isen och i omklädningsrummet. Vi är oerhört glada över att Victor visar upp ett stort hjärta för klubben och väljer BIK kommande två säsonger, säger klubbchef Torsten Yngveson till klubbens hemsida.

Andra backen på kontrakt till nästa säsong för Karlskoga

Berglind blir därmed den andra backen som Karlskoga knyter upp till nästa år. Sedan tidigare har man Rasmus Bengtsson på kontrakt till nästa säsong som i år gör sin första säsongen i klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN