JADELAND: ”Ibland tittar jag på matchen på Youtube och får rysningar”

Panterns lagkapten Nicklas Jadeland nådde ikväll en milstolpe när han spelade sin 500:e match i Hockeyallsvenskan.
– Det är jättemånga minnen och det uppskattar man väldigt mycket, sa Jadeland till Hockeybladet efter matchen.

Ikväll spelade Nicklas Jadeland sin 500:e match i Hockeyallsvenskan när Pantern föll tungt hemma mot AIK i Malmö Isstadion med 1-7.

– Det känns ju såklart inte bra, men det är kul att få uppskattning och ryggdunkar och grattis, sa Nicklas Jadeland till Hockeybladet efter kvällens match.

Det bästa hockeyminnet för forwarden är från säsongen 2014/2015 när Malmö gick upp i SHL.

– Ibland tittar jag på matchen på Youtube och får rysningar.

JADELAND: "Ibland tittar jag på matchen på Youtube och får rysningar"
Nicklas Jadelands bästa hockeyminne är Malmös SHL-avancemang. Foto: Bildbyrån

Förutom SHL-avancemanget minns forwarden tillbaka till tiden i Oskarshamn.

– Vi hade en bra säsong i Oskarshamn. Vi gick till play-off och vi var nära att gå till kvalserien. Det var också en väldigt rolig säsong där. Där är jättemånga minnen och det uppskattar man väldigt mycket.

För Pantern går det tungt i Hockeyallsvenskan. Efter 41 omgångar ligger Malmöklubben på en elfte plats, fem poäng från det nedersta sträcket.

– Vi känner inte att det går så tungt. Det är tungt denna matchen såklart, det är 7-1 liksom, men vi kan liksom inte böja oss ner och tycka synd om oss själva. Vi måste tugga igång och nästa match är Leksand, vi sätter oss på bussen i morgon bitti och kör upp där. Det är surt idag, 7-1 är inte vad vi ville men samtidigt är AIK ruggigt effektiva idag i tredje perioden. Vi får blicka framåt och kolla på Leksand och försöka ta tre poäng uppe i Leksand.

Nicklas Jadeland, som är lagkapten i Pantern denna säsongen, menar att man måste jobba på att hålla under hela matcherna.

– Vi snackar väldigt mycket i omklädningsrummet. Vi försöker hålla självförtroendet uppe på topp och jag tycker vi har klarat det rätt bra. Vi är fortfarande lite ojämna i matcherna, vi måste hålla i sextio minuter och det jobbar vi stenhårt på, avslutar Jadeland.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN