Jadeland får provspela med Pantern

Nicklas Jadeland fick inget förnyat förtroende efter den gångna säsongen med Malmö Redhawks. Nu får han däremot chansen att visa upp sig i matchsituationer då han får provspela tre matcher med IK Pantern.

Anbud har inte saknats

Nicklas Jadeland har under sommaren gått klubblös men har fått en hel del anbud från flera olika länder enligt bloggaren mrmadhawk. Det har varit tal om Frankrike, Italien, England, Slovakien och Norge. Jadeland har däremot inte nappat på något av anbuden och tackade bland annat nej till förslaget från en fransk klubb.

Kommenterar provspelet med Pantern

Just nu är det inget mer än tre matcher han kommer att spela med Pantern, men förnekar heller inte att det kan bli en permanent lösning när han får frågan av Johan Svensson.

— Nej, det gör jag inte. Men det är fullt i deras trupp nu, så det är ingenting som jag räknar med. Det ska bli kul att komma igång med lite matcher också. Vi åker iväg nu klockan 14.00, och spelar redan imorgon.

Tre matcher i Schweiz

Pantern möter Fribourg i Yverdon Les Bains imorgon och senare i veckan tar man sig an Lausanne och Lugano dessutom. Man väljer att ta in Jadeland då man har skadeproblem i den befintliga truppen. Han har under augusti månad hållit igång med Malmös J18 och J20-lag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN