Home Ligor Hockeyallsvenskan Inför Pantern-Tingsryd

Inför Pantern-Tingsryd

0

Det är ett toppmöte som väntar i Malmö ikväll. Fyran Pantern gästas av trean Tingsryd och båda lagen har inför matchen samma poäng.

Pantern är i mycket bra form och har vunnit hela sex av sju matcher på slutet. Tingsryd går också de bra och har fem av sju möjliga vinster i ryggen. Nu senast gjorde Tingsryd hela sju mål mot Västerås medan Pantern vann med uddamålet mot Oskarshamn.

Tidigare möten Pantern-Tingsryd

Omgång 10: Pantern – Tingsryd 2-1 (14 oktober)
Omgång 23: Tingsryd – Pantern 1-2 efter förlängning (30 november)

Lagen har hittills mött varandra två gånger och mötena har varit mycket jämna. Pantern har ett litet övertag då Malmö-laget har tagit fem utav sex möjliga poäng, men Tingsryd har alltid varit med i matcherna.

Tillgrens kommentarer

Joakim Tillgren, sportchef i IK Pantern, tror att även den här drabbningen kommer att bli jämn.
– Vi möter ett mycket bra lag. Alla matcher mot dem har under de senaste åren varit väldigt jämna, säger han till Panterns hemsida och fortsätter.
– Vi kommer och föra den matchen initialt i varje fall. De kommer vara lite avvaktande och vänta på våra misstag. Så tror jag det kommer se ut från start, men jag kan ju ha fel. Dock är det i varje fall min känsla.

Sundquists kommentarer

Tingsryds tränare Magnus Sundquist vet att det är en tuff match som väntar.
– Vi i gruppen vet hur svårslagna Pantern är och vi vet hur hårt vi måste arbeta för att slå dem. Pantern har dessutom förstärkt under säsongens resa så de är ingen lätt match. Jag hoppas att vi kan spela ut mot Pantern så som vi gjorde mot Västerås, säger han till Tingsryds hemsida.

Skador/sjukdomar

I Pantern kommer Patrik Blomberg, Kim Rosdahl och Ludvig Karlsson definitivt inte till spel. Johan Björk är även han ett osäkert kort, men Tillgren hoppas att han kan spela.

För Tingsryds del är det desto bättre. Alla som spelade mot Västerås förväntas vara med ikväll enligt Sundquist. Enda frågetecknet är Zack Phillips som inte tränade igår på grund av en förkylning.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.