Inför Karlskoga – Modo

Förväntat välfyllda läktare kommer ikväll få se hemmadominanta tabelltvåan Karlskoga ta emot tabellåttan Modo i Nobelhallen.
– Vi behöver sätta press på dem över hela banan, säger Karlskogas Victor Ejdsell.

Under tisdagskvällen bjuds vi på ett på förhand väldigt intressant möte mellan tabelltvåan BIK Karlskoga och tabellklättrande Modo Hockey. Det vankas publikfest i Nobelhallen då hemmalaget, med hjälp av bidrag från sponsorer, bjuder på entrépengen. En annan faktor som kan komma att bidra till festligheterna är att Karlskoga haft det lekande lätt mot Modo i lagens tidigare två möten, så det återstår att se om kvällens match bjuder på samma Karlskogadominans.

Fantastisk hemmasvit

Det är inte bara mot Modo som Karlskoga varit lyckosamma. De kommer till spel med 13 raka hemmamatcher med poäng. Lagets och hela seriens poängkung, Victor Ejdsell, anser inte att det finns någon anledning att låta sviten se sitt slut ikväll.
– Nej, den ska vi se till att hålla vid liv, säger han till Hockeybladet och fortsätter:
– Nyckeln för seger blir att jobba hårt och hålla ett högt tempo. Modo är bra offensivt så vi behöver sätta press på dem över hela banan.

Håll ett öga på…

…Victor Ejdsell, liksom den före detta Karlskoga-spelaren i Modo – Henrik Björklund. Värmlänningen leder bortalagets skytteliga och behöver leverera om Modo ska ha en ärlig chans.

Tar värmlänningarna poäng i 14:e raka hemmamatchen? Matchen startar klockan 19.00.

Tidigare möten den här säsongen:
Karlskoga – Modo 6–2
Modo – Karlskoga 1–5

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN