HOCKEYALLSVENSKAN: Backförstärkning till Väsby

Väsby fortsätter att förstärka laget i Hockeyallsvenskan och nu har de gjort klart med backen Philip Kemp från NHL-organisationen Edmonton Oilers. Lånekontraktet gäller säsongen ut.
– Philip är en stor stark back, säger Tom Tärnström.

Väsby tar skalp på skalp i Hockeyallsvenskan, till exempel två raka segrar mot Björklöven. Nu förstärker de truppen ytterligare med en JVM-silvermedaljör. Backen Philip Kemp, som mäter 191 centimeter i strumplästen är klar för resten av säsongen. Väsby lånar in backen från Edmonton Oilers organisation. Han skrev kontrakt med Oilers så sent som i onsdags i förra veckan.

– Philip är en stor stark back med goda defensiva kvalitéer. Han har bra avvägningar i spelet och ett stort lugn på isen. Han kommer helt klart stärka vår backsida och vara en spelare vi kan lita på i avgörande lägen när matcherna står och väger, säger Tom Tärnström, sportchef i Väsby till klubbens hemsida.

Kemp har vunnit J18-VM 2017 och tagit JVM-silver 2019 för USA.

Ansluter inom kort

Väsby hoppas att Kemp ska bli spelklar för klubben inom ett par dagar. På torsdag möter de tabellettan Timrå, nedsläpp är klockan 19.00 och matchen sänds på C More, som du skaffar här.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN