Hästens märkliga svit – fjärde raka segern på övertid

Hockey är en synnerligen intressant sport ibland. Eller vad sägs om Vita Hästens senaste fyra matcher där man har en fin svit?

4-3 efter straffar

4-3 efter förlängning

2-1 efter förlängning

4-3 efter förlängning

Så ser alltså raden ut för Vita Hästens senaste fyra matcher. Efter två raka förluster i början av serien har man nu vunnit mot Västervik, BIK Karlskoga, Leksand och nu ikväll Björklöven.

Fyra raka vinster i serien för laget som nu innehar en nionde plats i serien. Det märkliga är som sagt hur matcherna slutat. Tre vinster på övertid och en på straffar, där resultatet varit 4-3 till Hästen vid tre av tillfällena, det händer inte alltför ofta. En kul rad att rapportera hem om helt enkelt och man verkar vara på rätt väg uppåt i tabellen.

En svit som satt långt inne ikväll

Kvällens match mot Björklöven såg ut att bli en enkel resa när man gick upp i en ledning med 3-0 redan i första perioden. Men Björklöven ville annorlunda och kom till slut ikapp målmässigt när man kvitterade i tredje perioden. Återigen förlängning alltså. Där avgjorde August Gunnarsson redan efter 54 sekunder och fortsatte alltså Vita Hästens märkliga men sköna svit.

Nytt tillfälle att utöka den märkliga sviten får man i nästa match på onsdag då man tar sig an Troja/Ljungby. Kommer man att fortsätta på den inslagna vägen och vinna med 4-3 även då?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN